Dijete za mršavljenje

Svako od vas, koji sada ovo čita, bio je u prilici da bar jednom drži neku vrstu dijete. Nije li tako? Da li zbog leta i plaže, kumovanja najboljem drugu, ili zbog one haljinice koja već dugo visi u ormanu i čeka svoj red. Ili vam telo šalje signale da je krajnje vreme da se pozabavite sopstvenim zdravljem. Šta god da je razlog, bio je propraćen izborom određene dijete.

Ukoliko ste ovih dana u sličnoj situaciji i ako još uvek niste doneli odluku koja bi to dijeta mogla biti, evo prilike da nađete pravu. U narednim redovima predstavljamo vam savremene, proverene dijete za mršavljenje, koje se baziraju ne samo na skidanju kilograma, nego na zdravom skidanju viška kilograma. Obično za dijete važi mišljenje da su radikalne i stresne za organizam, međutim ove dijete će vas osloboditi tereta koji nosite sa sobom, ali i obezbediti dovoljno energije, uticati na vaš metabolizam i pružiti trajne rezultate.

Nikad lakše vreme za donošenje odluka kada su dijete u pitanju, zar ne?

atkinsonova dijeta za mršavljenje

Atkinsonova dijeta

Atkinsonova dijeta je najlakši način za izgubiti težinu i sačuvate dobro zdravlje. Sastoji iz tri dela: mršavljenje, stabilizacija i održavanje težine.

eu dijeta za mršavljenje

EU dijeta

Eu dijeta kako je neki zovu je mnogo poznatija pod nazivom UN dijeta. Traje 3 meseca i u potpunosti menja vaš metabolizam i skida kilograme.

francuska dijeta

Francuska dijeta

Francuski dijeta ne uključuje monotono brojanje kalorija, ugljenih hidrata i merenje masti na grame. Zasniva se na paroli - kvalitet, ne kvantitet.

pomorandza dijeta

Pomorandža dijeta

Narandžasto voće je poznato po svojim lekovitim svojstvima i zdravstvenim koristima, ono podiže raspoloženje i pomaže u smanjenju telesne težine.

dijeta mesečeve mene

Dijeta mesečeve mene

Mesečeve mene menjaju atmosferski pritisak i kretanje vode. Kontrolisana ishrana tokom punog i mladog meseca može uticati na vašu kilažu.

dvanaest dana dijeta

12 dana dijeta

Dijeta 12 dana nije uobičajen plan ishrane, jer dijete obično traju 7 ili 14 dana. Ova brza dijeta može vam doneti dugoročno pozitivne rezultate.