Vežbe za mršavljenje

Ono kada niste osoba za restrikciju, kada je hrana u pitanju i kada ste više za sistem „zasuci rukave“, ona ste vi idealna osoba koja će svoje telo dovesti u red uz vežbe za mršavljenje. Ne samo da ćete skinuti kilograme, bićete zategnuti kao praćka, izabacićete svu negativnu energiju, probudićete hormone sreće i svi će tražiti recept te dobre energije od vas.

Uz personalnog trenera, kuma ili jače polovine odaberite vežbe koje će vas vratiti u život. Da li će one biti u teretani, na bazenu, u kućnim uslovima ili trim stazi zavisi od toga šta ste postavili kao cilj. Bilo da je u pitanju samo skidanje kilograma ili kombinacija i skidanje trudničkog stomaka, zatezanje guze, podizanje grudi ili dobra fizička spremnost, morate znati jedno. Budite disciplinovani. Nakon svakog predanog rada, rezultati dođu na videlo. Setite se Noleta.

Još niste krenuli? Pa šta čekate? U zdravom telu je zdrav duh, a u ovim užurbanim vremenima, duh nam je, posebno zdrav, više nego potreban.

osnovne vežbe

Osnovne vežbe

Vežbe za mršavljenje mogu pomoći u mršavljenju, ali su neophodne i kardio vežbe za značajno sagorevanje kalorija. Napolju ili u kućnim uslovima.

vežbe za skidanje stomaka

Vežbe za smanjenje stomaka

Tri najefikasnije vežbe za skidanje stomaka posle porodjaja. Mnoge žene imaju ovaj problem, a rešenje je jednostavno, uz disciplinu i ponavljanja.

vežbe za brzo mršavljenje

Vežbe za brzo mršavljenje

Sve veći broj ljudi želi brzo mršavljenje odmah, ovde i sada. Proces mršavljenja je prilično komplikovan, ali i ostvariv cilj.

trčanje za mršavljenje

Trčanje za mršavljenje

Pobegnite od viška kilograma trčanjem. Ukoliko ste disciplinovani, u početku napor može vam postati lep hobi i uživanje.

plivanje za mršavljenje

Plivanje za mršavljenje

Plivanje ima negativnu reputaciju kao vežba za mršavljenje. Za razliku od aerobika kojima možete smanjiti apetit, plivanje čini da apetit raste.

patike za mršavljenje

Patike za mršavljenje

Patike za mršavljenje bi trebalo da vam pomognu da smanjite telesnu težinu, masne naslage, celulit, i da poboljšate zdravlje, držanje i cirkulaciju.